8 mars: Vilken produkt ger vi bort gratis i Ă„r?

8 mars: Vilken produkt ger vi bort gratis i Ă„r?

Badsalt - FÄ ditt magnesium frÄn naturen! LÀsning 8 mars: Vilken produkt ger vi bort gratis i Är? 4 minuter

Den 8 mars varje Är ger vi bort en av vÄra bÀstsÀljare gratis.

Anledningen till detta Àr vÄrt yttersta mÄl: Att introducera naturkosmetik till sÄ mÄnga mÀnniskor som möjligt, eftersom vi tror att naturen har svaren pÄ alla problem.

Hur gör vi det? - Tack vare dig <3

Till en början var vi helt ensamma, men vid ett tillfÀlle började vÄra lojala kunder stödja oss genom att fÄ 2-3 extra produkter den 8 mars. Vi Äterinvesterade dessa medel för att göra en större insats varje Är och göra det möjligt för fler mÀnniskor att testa naturkosmetik GRATIS.

I Ă„r ger vi bort vĂ„r Rose Hydrolina! Vi Ă€r sĂ€kra pĂ„ att du kommer att Ă€lska den.đŸ©·

- Allt du behöver göra Àr att gÄ in pÄ vÄr hemsida den 8 mars
Vi har förberett 30 flaskor för Sverige

HÀr Àr hela historien:

2019 - 8 mars Àr född

Under 2019 var vi bara verksamma i Bulgarien och ingen kÀnde till vÄrt varumÀrke. Den 8 mars hade vi cirka 300 kunder och vi bestÀmde oss för att göra nÄgot speciellt för damerna. Vi hade 1000 Rosenvatten kvar, och vi bestÀmde oss för att göra det riktigt speciellt och ge bort dem gratis.

Kundfeedbacken var fantastisk, men det allra bÀsta Àr att vi introducerade nya mÀnniskor till naturkosmetik.

2020: 1 000 flaskor lavendelolja

År 2020 sĂ„lde vi redan i 4 lĂ€nder, och vi bestĂ€mde oss för att överraska mĂ€nniskor i hela Europa med 1000 flaskor lavendelolja. Vi Ă€lskar vĂ„r lavendelolja och ville dela med oss av den till hela vĂ€rlden. Det hĂ€r var Ă„ret dĂ„ vi sĂ„g att mĂ„nga mĂ€nniskor aldrig har anvĂ€nt den hĂ€r typen av kosmetika och verkligen uppskattar det.

2021: 200 flaskor av de mest Àlskade hydrolaterna i varje land

Under 2021 hittade hundratals flaskor av vÄra mest Àlskade vatten, som citronmelissvatten, kamomillvatten och andra, hem till vackra damer i varje land och gav dem den lugna omfamningen av den bulgariska naturen.

2022: 10,000 flaskor lavendelvatten Hydrolina

VÄr bÀstsÀljande produkt under 2021 var lavendelvatten, och vi bestÀmde oss för att göra nÄgot som ingen hade förvÀntat sig. Ge bort vÄr bÀstsÀljande produkt gratis. Vi gav bort 10 000 flaskor! Responsen vi fick var hjÀrtvÀrmande. Det hÀr var dagen dÄ vi utökade vÄr kundbas till en helt ny nivÄ. Folk kÀnde till oss tack vare detta initiativ. Till och med nÄgra av vÄra kollegor pÄ kontoret har kÀnt till oss sedan 2022 och kampanjen den 8 mars.

2023: 10,000 flaskor Hydrobiotic - Lavendel och Mynta

Förra Äret, Är 2023, gav vi bort Ànnu en ny produkt som vi verkligen tror pÄ - Hydrobiotic - Lavendel och Mynta. Detta var den första produkten som vi berikade med postbiotiska kulturer, vilket Àr en anmÀrkningsvÀrd innovation inom biokosmetik. Ytterligare 10 000 flaskor skickades hem till er, och den positiva feedbacken kom inte för sent.

2024: Vilken produkt ger vi bort gratis i Ă„r

30 flaskor rosenvatten Hydrolina.

I Är ger vi bort 30 flaskor. Det Àr en pÄminnelse om var vi började och hur lÄngt vi har kommit. Den hÀr resan handlar inte bara om produkterna, utan ocksÄ om de kontakter vi har knutit och de leenden vi har fÄtt er att dra pÄ smilbanden.

InaEssentials Àr mer Àn ett varumÀrke, det Àr en familj. Varje produkt vi ger bort Àr en symbol för vÄr tacksamhet, en bit av vÄrt hjÀrta. Vi tror pÄ kraften i naturlig skönhet, och vi Àr hedrade över att fÄ dela den med er alla. SkÄl för mÄnga fler Är av att göra den 8 mars speciell för alla kvinnor dÀr ute!

SnÀlla damer, var bara lika fantastiska som ni Àr.

Med kÀrlek,
Veselina Ralcheva

"En mening bortom profit: Hur vÄrt varumÀrke gör en pÄverkan"

PÄ InaEssentials tror vi pÄ att ge tillbaka till de samhÀllen som har stöttat oss. DÀrför Àr vi stolta över att erbjuda sysselsÀttningsmöjligheter till medlemmar i minoritetsgrupper, som hjÀlper till att stödja deras försörjning och ge dem en ljusare framtid. Genom att vÀlja vÄra ekologiska produkter förbÀttrar du inte bara din egen hÀlsa och skönhet, utan du gör ocksÄ en positiv pÄverkan pÄ andras liv. GÄ med oss och gör en skillnad idag.