Våra recensioner

Based on 578 reviews
87%
(505)
8%
(48)
3%
(17)
0%
(2)
1%
(6)
Fantastisk produkt!

Jag har haft problem med akne och en ganska försvagad hudbarriär i flera år nu. Produkten doftar väldigt gott för mig. Den är inte för stark och torkar inte ut. Huden känns väl fuktad och len efter användning. På bilden ser du huden före (ovan) och 2 veckor efter (nedan) användning

Jag är mycket nöjd med de valda produkterna. Trots att jag använder dem en eller två gånger i veckan, såg jag resultat. Mitt hår var ganska torrt och det trasslade och föll ut mycket efter förlossningen. Hårfallet har definitivt minskat och det är mycket lättare att kamma igenom. Håret är riktigt uppfriskat. Intressant nog, när jag brukade färga håret tidigare, skulle färgen lossna nästan omedelbart - efter 1-2 bad och handduken blev fläckig. Sedan jag har använt dessa produkter är handdukfläckningen fortfarande där (efter en månad), men den är mindre genomgående, vilket får mig att tro att min färg håller längre. Som du kan se från bilderna är den mer intensiv längs längderna. Gråa hårstrån kommer ut vid rötterna där mitt hår växer, men det är normalt. Mitt hår har en övergripande bättre look i en månad efter att jag färgade det. Det är fantastiska produkter, jag kommer definitivt att fortsätta använda dem!

Doftar underbart

Din rosenolja doftar underbart och har verkligen mjukgjort min torra hud på armen.
Jag har lidit av någon form av återkommande bakterie som orsakar en extrem utslag (orsakad först av en reaktion på ett ogräs medan jag klippte min trädgård i Arizona) och fortsätter att dyka upp två eller tre gånger om året antingen från en kattklo, hundklo, insektsbett eller växtirritation.
Jag blev informerad om att rosenolja kunde vara mycket hjälpsam. Den hjälpte inte under den inflammerade fasen, men under läkningsfasen är den underbar! Tack.
Jag uppskattar verkligen också priset eftersom det var mycket svårt att hitta kvalitativ rosenolja till ett överkomligt pris. Tack!

Ros Hydrolina

Detta är min favorit hudfräschare. Härlig produkt!

Oh alltså så bra jag blivit på bara 14 dagar med min psoriasis. Är så lycklig efter 30 år av psoriasis ser ja verkligen en rejäl förändring på mina händer och fötter. Väntar nu på att min vara för håret kommer också. Från en överlycklig kund,tänk att detta kunde hjälpa mig. Slipper nu allt vad cortison heter. 🥰😍🤩

Bra

Har haft min Johannesört i cirka 2 veckor nu. Jag har provat alla möjliga receptfria krämer, receptbelagda krämer, aloe vera, barnlotion och ingenting har hjälpt. Även om det inte är helt klart, är hudfläckarna inte längre torra och krustiga. Använder kräm som fuktighetsbevarande och benen ser mycket bättre ut.

En kur i en flaska

Mina döttrar lider av nässelfeber (tvillingar som är 13 år gamla), vi försökte med receptfria antihistaminer, receptbelagda antihistaminer, lotioner, krämer, osv., ingenting hjälpte. Jag köpte organisk melissa hydrolina, och voila, en verklig spelväxlare. Den ger omedelbar lindring från den brännande känslan de får, och utslaget lugnar sig några minuter senare. Normalt måste de duscha för att få lindring, men det här är omedelbart. De har ansträngningsurticaria, deras kropps temperatur- och kyla reagerar och orsakar det.
Vi använder också lavendelmynta mot akne, och det är fantastiskt. Deras hud förändras inom 2 dagar av användning. Jag tycker verkligen att ni borde lyfta fram den organiska melissa hydrolina för urticaria, den är verkligen fantastisk och vad som är ännu bättre, den är naturlig eftersom vi inte gillar att använda piller för någonting. Tack så mycket INA Essentials.

Organisk kamomillvatten räddade min hud

Nyligen hade jag en allvarlig eksemutbrott över hela min kropp, det värsta jag haft på flera år. De receptbelagda krämerna jag hade hjälpte inte längre att hålla det under kontroll, och det var då jag beställde från här, eftersom jag var villig att prova vad som helst. Inom några veckor rensades eksemet på mitt ansikte, hals och mage, och även om jag fortfarande får utbrott på benen och armarna är det inte i närheten så illa som tidigare.

Hormonell akne

Jag har använt ditt varumärke i över ett år nu, och jag älskar det. Lavendelvatten och tvålen har gjort en enorm skillnad för min akne. Jag använder nu din trio mot akne, lavendeltvål och fuktighetskräm, och alla är fantastiska. Dina produkter fungerar faktiskt, åtminstone för mig! 😊

Fantastisk produkt

Jag försökte allt för min hormonella akne vid 30 års ålder efter att ha slutat med p-piller, och starkare och starkare behandlingar gjorde saker värre, inklusive antibiotika som bara hjälpte tillfälligt och receptbelagda behandlingar. Jag var i en nedåtgående spiral och blev alltmer desperat med hemska pustler överallt i ansiktet, särskilt på kinderna och käklinjen, vilket verkligen påverkade mitt självförtroende så mycket. Sedan, innan jag gav upp helt och resignerade mig till ett liv i gömmande, testade jag detta lavendelvatten från en annons jag såg för naturliga lösningar mot akne, eftersom jag hade googlat sådana sedan andra metoder misslyckades. Det verkade vara det enda som fungerade och dessutom fungerade det konsekvent! Jag skulle säga att jag är minst 60 procent klarare, och det har verkligen hjälpt mitt självförtroende. Jag tror att det måste bekämpa aknebakterier utan att förstöra hudbiomet, men oavsett om jag har undersökt det eller inte, är jag nu en stor fan! Jag köpte precis en 3-pack med en MaskINA som jag väntar på! Mitt ansikte är inte perfekt, men det är närmast jag har kommit efter att ha slutat med p-piller! Jag fick tidigare viss förbättring med några tidigare produkter i ungefär 3 veckor, och sedan skulle min hud flamma upp igen i månader efter det, även om folk fortsatte säga att fortsätta med behandlingarna, retinol, tretinoin. Jag tror att all rengöring och behandling var bara att förvärra det - jag var så trött på det. Jag tror de pratade nonsens nu, eftersom efter en vecka med den här produkten och nu efter 3 eller 4 månader ungefär, blir det bara bättre. Det möjliggör att min hud kan läka så att den sakta kan arbeta bort ärr också. För alltid tacksam.

Fantastisk produkt

Fungerar fantastiskt bra på utslag av alla slag. Oavsett om det är på grund av allergier eller akne. Jag smörjer regelbundet min sons panna. Resultat inom 2 veckor, se foto. Jag rekommenderar det.

Lavendel

Jag har använt den i lite mindre än ett år, jag tror att skillnaden är uppenbar 😊

Lavendel och Mynta

Jag älskar den här produkten. Efter att ha använt den i en hel månad, två gånger om dagen, talar resultaten för sig själva. 🌸

Krämen återfuktar mycket bra, absorberas mycket snabbt, lämnar inga feta händer och har en lätt och behaglig lavendeldoft

Jag är mycket nöjd. Varje vatten utför sitt uppdrag som förväntat

Jag gillade det verkligen. Jag var skeptisk, men det fungerar verkligen underverk.

fungerar

Efter att ha använt balsamet enligt beskrivningen blir håret underbart mjukt och trasslar sig inte! Jag är nöjd med produkten!

Era produkter är underbara!
Silvergranvatten fungerar mycket bra på huden, men för mina pigmentfläckar behöver jag mer tid!
Hydrobiotic och Lavendel Hydrolina är magi.
Jag rekommenderar era produkter med två händer!
Tack så mycket från mitt hjärta!

Hej, jag har nyligen börjat använda vattnet, jag har ännu inga åsikter, kanske kommer de senare! Jag kan bara säga att det doftar underbart! Tack så mycket

Brännässla

Unik produkt! Jag är väldigt nöjd med schampot! Jag rekommenderar det till människor med fet hårbotten och tunt hår! Mitt hår är redan glansigt med volym och starkt hår! Precis som jag ville ha det!

Pigmentering

Jag är väldigt nöjd med rutinen. Jag fortsätter fortfarande att följa den. Verkligen, mitt ansikte har rengjorts, fått en mer jämn hudton och mindre pigmentering. Jag tror att mot slutet av den här utmaningen kommer min hud att se fantastisk ut. ❤️❤️❤️

Jag såg annonsen på Instagram och deltog i utdelningen av lavendel Hydrolina för fet hud och hud med akne.
Jag började använda den, och direkt fångade doften mig, och min hud känns mer avslappnad, och finnar och blemmor minskade. Jag hoppas kunna fortsätta använda andra produkter. Den är verkligen effektiv om du håller fast vid den och slutar använda andra produkter fyllda med kemikalier. Den här är naturlig och du kan känna det!!! Tack, Inna Essentials!