Säker och Snabb Leverans:

  - PayPal

 - Kreditkort

 Leveranser sker med kurirservice från PostNord. För beställningar som accepteras fram till kl. 14:00 på en arbetsdag, levereras varan inom 3-5 arbetsdagar.

 Leveranspriser:

 -  SEK 69 Miljövänligt fraktande + SEK 29 (förlängd leveranstid – 8 arbetsdagar)

 - Hemleverans – leverans om 3 - 5 arbetsdagar – SEK 69 

 - Mötesplats – leverans om 3 - 5 arbetsdagar – SEK 69

-  PostNord serviceställe - SEK 59

 FRIFRAKT för beställningar över SEK 540 

Vår garanti: Din tillfredsställelse

Vi hoppas att du är nöjd med din beställning, men om du av någon anledning inte är det, har vi nedan sammanfattat dina rättigheter om du önskar returnera en produkt:

☑ FAMILJEGARANTI - Om du använder vår RoutINA™ i 90 dagar (3-månaders förbrukning) och inte ser något resultat, får du en fullständig återbetalning + ekologiska produkter värda 559kr som du väljer själv!

Viktigt: Återbetalningsgarantin gäller endast om du beställer alternativet med 3 månaders förbrukning. Om du beställer 2 månaders förbrukning och därefter 1 månads förbrukning kommer garantin inte att vara aktiv.

Det finns för närvarande ingen återbetalning för enskilda produkter i vår butik. Återbetalningsgarantin gäller endast för 3-månaders RoutINA™.

Viktigt: Även om du har beställt en enskild produkt kommer vi att hitta ett sätt att kompensera dig och göra dig nöjd, så kontakta oss :) För oss är det viktigt att göra varje kund nöjd!

SPÅRA DIN ORDER