Nettle Water - The Natural solution against hair loss and oily hair

Brännässelvatten - en naturlig lösning vid håravfall och fett hår

Vi är ett familjeföretag som har varit sysselsatt inom ekologiskt jordbruk sedan 2000. Vi tog ett steg framåt i februari 2019, när vi bestämde oss för att lansera våra produkter på den lokala marknaden med hjälp av våra barn. En idé som idag har blivit en succé över hela Europa. Tack vare vårt företags framgång utsågs Veselina Ralcheva - företagsägaren - till Årets ekologiska bonde i Bulgarien 2019. Tillsammans med hennes tre barn lyckades hon omvandla InaEssentials från ett litet familjeföretag till ett välkänt varumärke i Europa med över 500 000 nöjda kunder i 2021.

Den mest älskade InaEssentials-produkten

Sedan vi började sälja våra produkter online har vi lyckats hjälpa många människor med våra organiska prudukter, som vi odlar i vår hemstad – Panagyurishte, Bulgarien. Vårt ekologiska lavendelvatten visar sig ha en stark effekt på akne, perukbuskevattnet är en härlig lösning för tandköttsproblem och kamomillvattnet har hjälpt många mammor att bekämpa sina barns eksem. Inget kan dock jämföras med InaEssentials mest eftertraktade produkt - Brännässelvatten (analyscertifikat) mot håravfall och fett hår - vi är stolta att säga att vi numera är den enda tillverkaren av det i världen.

Historien om Brännässelvattnet

Det var en stor begäran om en produkt mot håravfall och fett hår. Vår familj var bekant med de fantastiska egenskaperna som vattnet av vild brännässla hade. Men för att kunna producera vattnet fanns det många hinder för oss att övervinna:

1. Nässlan är inte en oljebärande gröda ❌

2. Det vanliga nässelvattnet går ut riktigt snabbt ❌

3. För att skörda tillräckligt med nässlor behövde vi fler än 200 arbetare på fälten ❌

4. Den naturliga doften av brännässla är obehaglig ❌

Vi lyckades ta fram en plan på hur att lösa alla dessa problem. Vi vill tacka fadern i familjen - Nikolay - som hjälpte oss med denna plan. I slutet av 2020 hade vi producerat brännässelvatten för de kommande 12 månaderna för alla 13 europeiska marknader vi säljer ut på. Men dessa kvantiteter räckte inte.

Inaessentials markets

Succén med Brännässelvattnet

Vi lanserade vår produkt på den bulgariska marknaden och vårt mål var att få feedback innan vi började sälja den på de andra EU-marknaderna. Men vi fick redan på första dagen fler än 1000 beställningar. På mindre än två veckor hade det kommit hundratals positiva kommentarer om produkten och på två månader hade alla våra kvantiteter slutsålts på den bulgariska marknaden. 

Recensioner från kunder om vårt brännässelvatten

brännässelvatten

brännässelvatten 

 

Överraskning från InaEssentials

Efter att vi hade slutsålt vårt brännsäselvatten var de flesta av våra kunder missnöjda eftersom de inte kunde köpa produkten igen då det inte var skördetid än för att kunna poducera mer. Vi fick förfrågningar om produkten veckovis... och äntligen var den STORA VÄNTAN över! Vi kunde producera nya kvantiteter av InaEssentials mest älskade produkt. Vattnet av vild brännässla mot håravfall och fett hår är tillgänglig igen så du kan prova det nu.

Se produkten HÄR

Se det bästa erbjudandet med produkten HÄR

Vi uppskattar våra kunder, så om du tog din tid för att läsa vår artikel så skulle vi vilja överraska dig med 20% rabatt på din första order från vår webbutik. Använd bara koden: 20KO.

Du kan ta en titt på våra produkter här: https://inaessentials.se/

👇 eller klicka på knappen nedan 👇 

"En mening bortom profit: Hur vårt varumärke gör en påverkan"

På InaEssentials tror vi på att ge tillbaka till de samhällen som har stöttat oss. Därför är vi stolta över att erbjuda sysselsättningsmöjligheter till medlemmar i minoritetsgrupper, som hjälper till att stödja deras försörjning och ge dem en ljusare framtid. Genom att välja våra ekologiska produkter förbättrar du inte bara din egen hälsa och skönhet, utan du gör också en positiv påverkan på andras liv. Gå med oss och gör en skillnad idag.