Därför behöver du flytande GULD i dina hudhårvårdsprodukter – Drottningen av Blommor - av InaEssentials

Därför behöver du flytande GULD i dina hud- och hårvårdsprodukter – Drottningen av Blommor - av InaEssentials

Hemligheten bakom hur man behandlar mjäll och seborré i ett organiskt steg Läsning Därför behöver du flytande GULD i dina hud- och hårvårdsprodukter – Drottningen av Blommor - av InaEssentials 3 minuter Nästa Okända Aftersun tips du behöver veta om
InaEssentials-ekologisk-bulgarisk-ros

 

Det finns inte en enda person i världen som inte har hört talas om det positiva inverkan av  Damascenerosen. Utlänningar från olika länder kommer till Bulgarien för att köpa den lilla flaskan, som innehåller den renaste, bästa oljan i världen. Doften är fantastisk och effekten på huden är oneklig. Låt oss tillsammans avslöja de mirakulösa egenskaperna hos rosenvattnet.

InaEssentials-ekologiskt-rosenvatten-bulgariskt

InaEssentials Rosenvatten

Damascenerosen är drottningen av alla blommor med sin behagliga doft. Den har använts i århundraden på grund av dess koppling till skönhet, harmoni och till och med romantik. Blomman har helande egenskaper och bidrar aktivt till de regenererande processerna i huden. Den har en särskilt god effekt på torr hud, som behöver ytterligare återfuktning och vård.

I vårt familjedestilleri erhåller vi InaEssentials Rosevatten från färska, biologiskt odlade blommor direkt från våra certifierade trädgårdar. Du kan kolla CERES certifikat för ekologisk produktion här.

Vi framställer det på ett helt naturligt sätt för att alla växtkvaliteter ska finnas kvar i flaskan som du får. Detta är en traditionell bulgarisk produkt som ger njutning till sinnena och förbättrar huden.

 

InaEssentials-ekologisk-damasceneros

Rosenvatten för ansiktet

En utmärkt fördel med Rosenvattnet är främst  är att regenerera celler. Denna produkt är den bästa lösningen för personer med utmattad hud, som behöver ytterligare återfuktning. Med regelbunden användning blir huden mer elastisk och strålande - resultatet är verkligen fascinerande.

Förutom att lägga till rosenvattnet till din dagliga vård, kan du använda det i kampen mot akne och känslig hud. Rosens naturliga egenskaper rengör på djupet de förorenade områdena och tar varsamt hand om de problematiska områdena.

Och det är inte allt – det verkar mot hudens åldrande! Det stimulerar regenereringen av epidermala celler, förbättrar blodcirkulationen och upprätthåller hudens vätskebalans, vilket minskar rynkor och jämnar ut huden.

Tips för morgonsvullna ansikte: Låt flaskan med rosenvatten i kylskåpet över natten. Blötlägg två bomullspad rikligt i rosenvatten på morgonen, lägg dem under ögonen, slappna av i några minuter och njut av ett helt uppfräschat ansikte.


Rosenvatten för håret

Man kan applicera rosenvatten också i håret. Spraya bara och låt det ta hand om ditt hår genom att lägga till lite mer textur och ge näring till torra och mer utmattade hårtoppar. Vi rekommenderar att använda det på kvällen innan du går och lägger dig och lämna det över natten. Det är extremt fördelaktigt för skadat och färgat hår.

Damascenerosen anses ofta som Bulgariens största stolthet. Det är oerhört värdefullt att vi kan dra nytta av denna blomma på våra naturliga marker – vilken tur vi har! På InaEssentials tar vi hand om våra rosenfält med stor passion och kärlek. Vi utvinner rosenoljan på specifika sätt för att bevara alla dess kvaliteter. På så sätt garanterar vi att det man får kommer direkt ur naturen – den renaste, bästa rosenoljan, som tar hand om de hudproblem som man har försökt hantera länge.

Underskatta inte det naturliga sättet att lösa hudproblem, utan lita på vad naturen erbjuder oss. Prova en den bulgariska Damasceneros, noggrant buteljerad i våra InaEssentials rosprodukter -

NU med 20% RABATT med koden RoseBlog20 på vår webbsida: https://www.inaessentials.se/

ELLER

👇 Klicka nedan 👇

"En mening bortom profit: Hur vårt varumärke gör en påverkan"

På InaEssentials tror vi på att ge tillbaka till de samhällen som har stöttat oss. Därför är vi stolta över att erbjuda sysselsättningsmöjligheter till medlemmar i minoritetsgrupper, som hjälper till att stödja deras försörjning och ge dem en ljusare framtid. Genom att välja våra ekologiska produkter förbättrar du inte bara din egen hälsa och skönhet, utan du gör också en positiv påverkan på andras liv. Gå med oss och gör en skillnad idag.