Därför behöver du sluta använda ditt schampo!

Därför behöver du sluta använda ditt konventionella schampo!

Du kanske har aldrig lagt märke till vad som faktiskt finns i dina hårtvättsprodukter. Låt oss ta en titt på huvudingredienserna som finns i konventionella schampon.

VARFÖR BEHÖVER VI ETT ALTERNATIV?

1. Många schampon innehåller sulfater (SLS/SLES). Det är det som gör dem skummande och bubbliga – kul, eller hur? - NEJ!!

Dessa är giftiga ingredienser som varumärken använder eftersom de är billiga och gör att de kan tjäna mer pengar men de är lika skadliga som de är praktiska. Samtidigt som de rengör effektivt tar sulfater bort alla naturliga oljor från vårt hår vilket gör att det blir torrt. Det är kopplat till alla möjliga irritationer i hårbotten, immunproblem och kan vid överdriven användning till och med bidra till cellskador.

2. En annan bov för hårskador som finns i de konventionella schampona är DOFTEN. För det mesta används dessa syntetiska petroleumbaserade dofter för att maskera kemikalierna som finns i schampona och är kopplade till hormonstörningar.

3. Parabener – de kemiska konserveringsmedel som håller svamp och mikrobiella organismer. Parabener kan härma hormonet östrogen och eftersom det troligtvis absorberas av våra kroppar under lokal användning kan de orsaka hormonell obalans. De är också irriterande och leder till problem för personer med en känslig hårbotten.

LÖSNINGEN

Naturliga schampon är precis vad de låter som. De är gjorda av rena ingredienser som bara finns i naturen. Dessa schampon har inga farliga kemikalier som sulfater, parabener, silikoner, färg och etc. som skadar friskt hår. Genom att välja ett naturligt alternativ kan du vara säker på exakt vad du köper och de ingredienser du och din familj utsätts för.

Som en del av vår "2021 - TILLSAMMANS"- kampanj bad vi våra lojala kunder att vägleda oss i utvecklingen av vårt familjeföretag och berätta vad de har för behov. Den mest förekommande önskan var "Vi behöver naturliga schampon som vi kan lita på."

VARFÖR ÄR DE FÖRDELAKTIGA?

Naturliga schampon innehåller hudvänliga ingredienser som skonsamt rengör din hårbotten och hår utan att ta bort deras naturliga oljor. De växtbaserade ingredienserna i dessa schampon främjar hårväxt, elasticitet och glans eftersom de ger näring till håret istället för att förlita sig på syntetisk uppbyggnad för effekt. Eftersom vanliga produkter irriterar och skadar den naturliga balansen hos vårt hår kan byte till rena ingredienser ofta hjälpa till att lösa hårbottenproblem som mjäll och seborré. 


Sedan vi lanserade vårt ekologiska salviavatten mot seborré och vårt brännässelvatten mot håravfall blev vi bekanta med hur många av våra kunder som kämpar med sådana systematiska problem och vi var mer än entusiastiska över att stödja deras ansträngningar och erbjuda ett schampo som är rent, närande och består av naturliga ingredienser.

Vad gjorde vi?

Efter mer än ett års utveckling: Våra 99 % naturliga schampon är äntligen här. Våra schampon innehåller inte något av följande ämnen 🧪


Inga sulfater ❌

Inga silikoner ❌

Inga parabener ❌

Ingen konstgjord färg ❌

Inga konstgjorda dofter ❌

inaessentials-naturligt-schampo-brännässla

InaEssentials Schampo med Brännässla är en ny ren formula gjord av naturliga och certifierade ekologiska ingredienser. Det innehåller vildnässelextrakt, ekologisk melissaolja, ekologisk pepparmyntsolja och arganolja för att förstärka hårfibrer, stimulerar tillväxt och verkar aktivt mot håravfall. Formulan är berikad med vitamin A, E, B3, D- Panthenol, samt soja- och veteproteiner, för att ge näring och stimulera hårbotten, vårt schampo rengör skonsamt, samtidigt som det stärker hårets struktur, vilket gör det fräscht och friskt.


Huvudingredienser:

- Nässelextrakt och brännässelvatten - stimulerar hårväxt

- Fision KeraVeg - ett viktigt näringsämne för hår och hud

- Vitamin E och A - stödjer hårbottens hälsa och stimulerar hårväxt

- Vitamin B3 och B5 - syresätter hårsäckarna och ger näring till håret

- Arganolja - återfuktar och behåller fukt och glans

- Citronmelissolja, Mintolja, Citrongräsolja - återställer och ger näring till håret


See Product

 

inaessentials-naturigt-rosenschampo

InaEssentials Rosenschampo är en ny ren formula gjord av naturliga och certifierade ekologiska ingredienser. Det innehåller ekologisk rosen- och arganolja, macadamiaolja och babassuolja för att vitalisera håret, jämna ut och stärka det, hjälpa till att minskar hårbrott och fall. Formulan är berikad med vitamin A & E och Fijis äppelstamextrakt för att ge näring och lugna hårbotten, minska irritation och överskott av talgproduktion. Vårt schampo rengör milt samtidigt som det föryngrar håret naturligt, vilket gör det fräscht och friskt.


Huvudingredienser:

- Organisk rosenolja och rosenvatten - regenererar och revitaliserar håret

- Life Essence-Vitis - ett viktigt näringsämne för hår och hud

- Vitamin E och A- stödjer hårbottens hälsa och stimulerar hårväxten

- Vitamin B3 och B5 - syresätter hårsäckarna och ger näring till håret

- Arganolja - återfuktar och behåller fukt och glans

- Babassu- och Makadamiaolja - rik på antioxidanter, näringsämnen och fettsyror


See Product

inaessentials-naturligt-lavendelschampo

InaEssentials Lavendelschampo är en ny ren formula gjord av naturliga och certifierade ekologiska ingredienser. Det innehåller organisk lavendelolja och arganolja för att balansera hårbotten och hjälpa till att reglera fett hår utan att förstöra dess naturliga fukt. Det är berikat med vitamin A & E och Fijis äppelstamextrakt för att ge näring och lugna hårbotten, minska irritation och överskott av talgproduktion. Vårt schampo rengör milt samtidigt som det föryngrar håret naturligt, vilket gör det fräscht och friskt.


Huvudingredienser:

- Organisk lavendelolja och lavendelvatten - balanserar hår och hårbotten

- Equiscalp - ett viktigt näringsämne för hår- och hudvård

- Vitamin E och A- stödjer hårbottens hälsa och stimulerar hårväxten

- Vitamin B3 och B5 - syresätter hårsäckarna och ger näring till håret

- Arganolja - återfuktar och behåller fukt och glans


See Product

VAD DU KAN FÖRVÄNTA NÄR DU BYTER TILL ETT NATURLIGT SCHAMPO:

När du byter till ett naturligt hårschampo behöver ditt hår 2-3 veckor för att anpassa sig innan du ser de riktiga resultaten.

VÅR ÖVERRASKNING FÖR DIG

Vi har förberett en stor överraskning för dig nämligen 15% rabatt på din beställning med koden 200ina

📌 100% Återbetalning 📝
Nöjda kunder är viktigt för oss. Sedan 2021 har vi erbjudit full återbetalning om du skulle vara missnöjd med dina produkter :)

"En mening bortom profit: Hur vårt varumärke gör en påverkan"

På InaEssentials tror vi på att ge tillbaka till de samhällen som har stöttat oss. Därför är vi stolta över att erbjuda sysselsättningsmöjligheter till medlemmar i minoritetsgrupper, som hjälper till att stödja deras försörjning och ge dem en ljusare framtid. Genom att välja våra ekologiska produkter förbättrar du inte bara din egen hälsa och skönhet, utan du gör också en positiv påverkan på andras liv. Gå med oss och gör en skillnad idag.