Hemligheten bakom hur man behandlar mjäll och seborré i ett organiskt steg

Hemligheten bakom hur man behandlar mjäll och seborré i ett organiskt steg

Det är väsentligt att man känner sig bekväm i sin egen hud! Men om man har drabbats av seborré vet man att det blir en svår uppgift att känna sig självsäker och glad.

Seborré och seborroiskt eksem är hudsjukdomar som leder till störningar av de normala funktionerna hos hudens talgkörtlar. Symtomen inkluderar fett hår, fjällning av hårbotten, mjäll, inflammation. Utan tvekan orsakar dessa tillstånd kliande hårbotten och hud, otrevligt utseende av hår och får oss att känna oss ganska obekväma.

Mjäll och seborré är problem som du kanske känner till, har haft en lång, tröttsam och hård kamp med dem, eller du har till och med konsulterat en läkare och tagit emot specialiserade mediciner. Tyvärr erbjuder alla mediciner, schampon, serum och kosttillskott en tillfällig lösning som behandlar symtomen, inte roten till problemet.

Vi på InaEssentials vet att de naturliga ingredienserna i ekologiska produkter är de som erbjuder lösningar på alla problem, eftersom naturen är generös när det kommer till örter och deras helande egenskaper.

Organiskt Salviavatten

Salvia är ett av naturens okända verktyg i kampen mot seborré, seborroiskt eksem och mjäll. Vårt organiska Salvivatten har underbara egenskaper som kämpar hårt mot mjäll och seborré. Det faktum att vi är sysselsatta med en helt ekologisk odling och primärdestillation av färska blommor gör att alla näringsämnen kan bevaras så mycket som möjligt, eftersom de kommer direkt från naturen.

Salvia är utmärkt för hår och hårbotten - den är extremt rik på vitamin A, B och C, kalium, kalcium och andra mikro- och makronäringsämnen. Våra hundratals nöjda kunder är ett bevis på dess härliga inverkan - det återställer styrkan och glansen i håret, det hjälper till att minska talgproduktion och balanserar oljigheten i hårbotten.

 

Egenskaperna hos InaEssentials Organiska Salviavatten

Vi rekommenderar vårt Organiska Salviavatten för dagligt bruk. Det räcker att spraya det generöst på hårrötterna och massera in det försiktigt med fingertopparna i en stund. Vattnet lämnar inte någon obehaglig lukt och avdunstar på några minuter. De aktiva ingredienserna absorberas i hårbotten och ger effekt över tid.

Med regelbunden användning av vårt Organiska Salviavatten kommer du att njuta av övergripande förbättring av tillståndet i hela hårbotten med långvarig effekt. Vitaminerna och mineralerna hos InaEssentials Organiska Salviavatten bidrar aktivt till att lugna hårbotten. Du kommer att se för dig själv hur klådan minskar omedelbart och mjällen blir mycket snart att endast ett obehagligt minne. Rodnaden i hårbotten kommer att försvinna och du kommer på nolltid att märka hur hårsäckarna blir starkare och starkare medan du njuter av ditt vackra och friska hår.

 

Naturligt och bio

inaessentials-family

 

Det här är bara några av orden vi kan använda för att beskriva vårt organiska salviavatten. På InaEssentials arbetar vi extremt hårt för att erbjuda högkvalitativa, naturliga och rena produkter, utan kemikalier, silikoner eller några andra tillsatser. Vi lägger all vår kärlek och hjärta åt hela processen - från att plantera frön i våra vackra bulgariska fält, genom odling och destillering, till den slutliga produkten vi erbjuder, noggrant förpackad i en återvinningsbar flaska, utan skadliga föroreningar och icke djurtestat. InaEssentials Organiska Salviavatten produceras enkelt och rent. Du kan kolla CERES certifikat för ekologisk produktion här.

Vi strävar efter att ge dig en omedelbar långvarig lösning för ditt tillstånd med bara en produkt, eftersom du förtjänar ett friskt och vackert hår! Du förtjänar att känna dig självsäker och vacker! Kom ihåg att naturen har gett oss allt vi behöver. Och vi är bra på att använda den - lita på oss och vi kommer inte att svika dig!

 

Gå och köpa ALLA InaEssentials hydrolater nu med 20% RABATT med koden SBlog20 på https://www.inaessentials.se/.

Kolla in våra andra produkter som också har helande egenskaper här: https://www.inaessentials.se/.

 

ELLER

👇 Klicka nedan 👇

📌 100% Återbetalning 📝

Nöjda kunder är viktigt för oss. Sedan 2021 har vi erbjudit full återbetalning om du skulle vara missnöjd med dina produkter :)

"En mening bortom profit: Hur vårt varumärke gör en påverkan"

På InaEssentials tror vi på att ge tillbaka till de samhällen som har stöttat oss. Därför är vi stolta över att erbjuda sysselsättningsmöjligheter till medlemmar i minoritetsgrupper, som hjälper till att stödja deras försörjning och ge dem en ljusare framtid. Genom att välja våra ekologiska produkter förbättrar du inte bara din egen hälsa och skönhet, utan du gör också en positiv påverkan på andras liv. Gå med oss och gör en skillnad idag.