InaEssentials-Hydrolina

InaEssentials vatten blir HYDROLINA - vad innebär det?

Vägen till HYDROLINА?

InaEssentials-hydrolina

HYDROLINAs väg är fylld av en enorm ansträngning och vilja att erbjuda det bästa till dig - våra kunder. Vi gick igenom en förberedelseprocess som varade i mer än ett halvår. Låt oss berätta mer om denna spännande resa.

Trots pågående inflation lyckades vår familj att "göra en lemonad av citroner"! :) Vi bestämde oss för att det är dags för en förändring och ett steg framåt i framtiden. Så här föddes HYDROLINA.

Till att börja med har vi förberett en överraskning till dig! Men först ska du gå vägen med oss och fortsätta läsa ner. :)

Tips: Sök även på de mest dolda platserna!


Vad är fördelarna? 

InaEssentials-kamomill-hydrolina

 

 Hydrolat, inte bara vatten

Sedan vi startade vårt familjeföretag har vi producerat och erbjudithydrolater. Vad är hydrolat? Svaret är ganska enkelt - hydrolater produceras i den slutliga destillationsprocessen där vattnet är mycket mättat med eteriska oljor. Det är så vi skiljer oss från alla andra. Det som gör oss unika är våra effektiva produkter.

InaEssentials-silvergran-hydrolinaVad våra hydrolater INTE är:

 • Aromavatten - deras produktion innebär inte ens destillation.
 • Blomvatten - deras produktion innebär destillation, men de flesta blomvatten på marknaden innehåller minimala mängder eteriska oljor, kemikalier, konserveringsmedel och alkohol. Detta eliminerar den lilla cirkeln av läkande egenskaper som finns kvar. Det är mer en kommersiell term.
 • Hydrosoler - ämnet är diskutabelt, men detta är ett mycket allmänt koncept som används inte bara för destillat, utan också för lösningar av vilket ursprung som helst.
InaEssentials-ros-hydrolina

Det är precis därför alla INA-vatten blir: HYDROLINA. Just det, vårt favoritrosenvatten, lavendelvatten, citronmelissvatten, och alla andra är nu HYDROLINA! 

Brett applikationsområde

InaEssentials-pepparsmynta-hydrolina


Hydrolaterna vi producerar används inom hudvård för ansikte, hår och kropp! 

InaEssentials-johannesört-hydrolina

Dessutom är de:

 • Helt naturliga, odlade i ekologiska fält och trädgårdar
 • Bearbetade i ett certifierat, modernt destilleri för ekologisk produktion
 • Används som UV-skydd
 • 100% återvinningsbara flaskor
 • Påfyllningsbara inom en snar framtid
 • Skapade genom att hjälpa minoritetsfamiljer i vår hemstad; handplockade av engagerade, omtänksamma arbetare
 • Lämpliga för dagligt bruk

InaEssentials-lavendel-hydrolina

Vi är glada att du kommit så långt! Vi lovar att du inte kommer att ångra dig.

Ny design, miljövänliga flaskor, kompakthet 

Driven av vår dröm att expandera oss internationellt samt att vara i harmoni med naturen bestämde vi oss för att använda 150 ml flaskor istället för 200 ml.

För att komplimentera våra kunder erbjuder vi:

InaEssentials-ny design

 • Helt ny design som får dig att bli kär. Vi har lyckats skapa magi i en flaska som berättar historien om vår Ina-familj. Vi har framgångsrikt kombinerat det moderna, djärva och oförutsägbara med det organiska, naturliga och varma.

InaEssentials-citronmeliss-hydrolina

 • Mer miljövänliga flaskor. Vi frågade oss själva: "Är biologiskt nedbrytbara, plast- eller glasflaskor det säkraste för miljön?" Vi har genomfört ett antal studier och gjort konsultationer med specialister inom området. Vad visade sig? De flesta av de biologiskt nedbrytbara materialen är verkligen bättre, men resten är rent farliga. Så vi har upptäckt att när det kommer till flaskor är återvinningsbara material ett mycket mer hållbart alternativ än biologiskt nedbrytbara. Så vad har vi nu? Ett återvinningsalternativ som verkligen är miljövänligt!
 • Kompakthet. Vi har fått dussintals meddelanden från användare som önskar att våra flaskor ska vara mer kompakta! Anledningen?: Lätt att resa och mindre utrymme. Sagt och gjort! 

NÄR KOMMER VÅRA VATTEN TILL DIG SOM HYDROLINA?

Ommärkningsprocessen pågår fortfarande så vi kan inte begränsa oss med något slutdatum. Vi säljer för närvarande slut alla tidigare flaskdesigner. När de blir slutsålda kommer HYDROLINA att översvämma världen med sin magi. Vi uppskattar verkligen din förståelse och vi går mer än gärna igenom denna process tillsammans!

Mer om produktionen av HYDROLINA

Hur odlas och produceras alla växter som gör HYDROLINA magiskt?

InaEssentials-nytt-destilleri

 • Vi är stolta över att kunna investera i ett nytt, modernt destilleri, unikt i sin omfattning i området.
 • Vi har även ett konsultcenter i närhet av produktionen. Magin kommer att vara verklig eftersom hela platsen är omgiven av våra ros-, lavendel- och kamomillfält

InaEssential-nytt-destilleri

 • Det betyder att vi från och med nästa år kommer att kunna välkomna våra kunder från hela världen. Dessutom kommer vi att ha möjlighet att visa dig från första hand hur vi producerar HYDROLINA. Var? I vårt nya moderna och högteknologiska destilleri.
Den efterlängtade presenten! Skaffa din HYDROLINA nu med en specialrabatt -15%. Använd bara den här koden i kassan: FUTURE15 
Besök vår sida genom att klicka på den röda knappen nedan:

"En mening bortom profit: Hur vårt varumärke gör en påverkan"

På InaEssentials tror vi på att ge tillbaka till de samhällen som har stöttat oss. Därför är vi stolta över att erbjuda sysselsättningsmöjligheter till medlemmar i minoritetsgrupper, som hjälper till att stödja deras försörjning och ge dem en ljusare framtid. Genom att välja våra ekologiska produkter förbättrar du inte bara din egen hälsa och skönhet, utan du gör också en positiv påverkan på andras liv. Gå med oss och gör en skillnad idag.