Mariya and Vasil Ralchevi

Naturens svar på pigmentering och åldersfläckar: Silvergranvatten - Hydrolina

Naturens svar på psoriasis: Johannesört Hydrolina Läsning Naturens svar på pigmentering och åldersfläckar: Silvergranvatten - Hydrolina 4 minuter Nästa Badsalt - Få ditt magnesium från naturen!

Vår InaEssentials Familjehistoria: "För naturen till din hudvårdsrutin"

Vårt familjeägda varumärke tror att naturen ger alla lösningar för en frisk och vacker hud. Som föräldrar till tre små barn förstår vi vikten av att använda endast de bästa, mest naturliga produkterna på vår hud. Det är därför vi är glada att presentera vår senaste hudvårdsensation: Ekologiskt Silvergranvatten - Hydrolina.

"Makt av vitgran för pigmentering och åldersfläckar"

Silvergran, som är infödd till våra berg, är känd för sina kraftfulla egenskaper som gynnar huden. Dess unika sammansättning hjälper till att minska pigmentering och åldersfläckar, vilket avslöjar en ljusare och mer jämn hudton. Vårt ekologiska silvergranvatten hämtas från de finaste, handplockade silvergrasträden för att säkerställa högsta kvalitet och styrka.

visa produkt

Vår resa

Att bygga ett varumärke från grunden är aldrig enkelt, men med beslutsamhet och hjälp av våra barn har vi gjort just det. Genom att arbeta tillsammans som en familj samlade vi våra kunskaper och färdigheter för att skapa en webbplats som skulle visa upp våra produkter och dela vår historia med världen. Jag minns fortfarande hur vår son Vasil publicerade den första annonsen på Facebook, som var en blogg som denna. Människor samlades kring vår mission och gav oss en chans. Positiva kommentarer från nöjda kunder började snart strömma in, vilket ledde oss att köra ytterligare två annonser och då tog det fart! 20 års hårt arbete manifesterades i InaEssentials.

Vi är stolta över att

Vi har nu över 1,3 miljoner kunder i Europa 🌍

Allt drivs av mig, min man och våra 3 barn 👪

Vi bevisar att ekologiska produkter med 1 ingrediens kan lösa problem på lång sikt och ersätta konstgjorda ämnen 🍃

Kvalitet är nyckeln

Vår hemlighet till framgång? Vårt unika tillvägagångssätt för silvergranodling. Vi gör inga kompromisser när det gäller kvalitet och vi använder en biodynamisk recept för att behandla våra fält med en avkok av brännässla, samlad under fullmåne. Detta bevarar de terapeutiska egenskaperna hos silvergranen, och det som skiljer vår produkt åt är dess enastående effekt på pigmentering och åldersfläckar.

Personlig touch

Med över 110 000 levererade flaskor och endast ett fåtal returer vet vi att vår produkt fungerar. Vår prioritet har alltid varit kvalitetsservice och en personlig inställning, och det är därför vi själva svarar på alla meddelanden på Facebook och Instagram. Resultatet är över 10 000 positiva kommentarer om våra ekologiska produkter på vår webbplats.


"Bär naturens lösningar till din hudvårdsrutin"

Vår Ekologiska Silvergran Hydrolina är lätt att använda, bara spraya på ansikte och hals innan du applicerar din fuktighetskräm. Använd den på morgonen och kvällen för bästa resultat och njut av fördelarna med en ljusare och mer jämn hud på nolltid. Oavsett om du vill behandla pigmentering eller åldersfläckar, eller helt enkelt vill förbättra hudens övergripande hälsa, är vår Ekologiska Silvergran Hydrolina den perfekta lösningen.

Ekologiskt Silvergranvatten Hydrolina

visa produkt

Att prova är att tro

Vi tror på vår produkt och vill att du också ska göra det. Därför erbjuder vi full återbetalning om det inte finns någon effekt UTAN ATT DU BEHÖVER RETURNERA produkten. Vi vet som ett familjeägt varumärke att en gång som du är vår kund kommer vi aldrig att svika dig!

 Prova vår Ekologiska Silvergranvatten - Hydrolina för pigmentering och åldersfläckar. Använd kampanjkoden: ina20 för 20% rabatt på din första beställning.

 Vår webbplats: https://www.inaessentials.se 

👇 Klicka på knappen nedan för att se alla produkter 👇

"En mening bortom profit: Hur vårt varumärke gör en påverkan"

På InaEssentials tror vi på att ge tillbaka till de samhällen som har stöttat oss. Därför är vi stolta över att erbjuda sysselsättningsmöjligheter till medlemmar i minoritetsgrupper, som hjälper till att stödja deras försörjning och ge dem en ljusare framtid. Genom att välja våra ekologiska produkter förbättrar du inte bara din egen hälsa och skönhet, utan du gör också en positiv påverkan på andras liv. Gå med oss och gör en skillnad idag.