Okända Aftersun tips du behöver veta om

Okända Aftersun tips du behöver veta om

Okända Aftersun tips du behöver veta om

InaEssentials team har förberett praktiska tips för perfekt naturlig after-sun-vård. Som du redan vet så är den magiska produkten här - vårt 100 % EKOLOGISKA CITRONMELISSVATTEN! Läs färdigt den här artikeln för att njuta av vacker och frisk hud under sommaren!

Ekologiskt citronmelissvatten – din huds bästa vän till sommaren

Se produkten HÄR

Citronmeliss, även känd som Melissa officinalis, är en av de örter som har varit känd för sina välgörande egenskaper sedan gamla tider. Det brukade användas i folkmedicin som en ingrediens för olika mediciner.

Vårt familjevarumärke håller fast vid traditioner och tror på att naturen har gett oss värdefulla källor till hälsa. Det är därför vi skapade vårt 100 % ekologiska citronmelissvatten, som kommer att bli din huds bästa vän i sommar. Läs mer om dess välgörande egenskaper och hur du kan använda produkten.

Citronmeliss är ett välkänt medel för att skydda huden från UV-strålar. Tyvärr, medan du njuter av det varma vädret på stranden eller vid poolen, kan den starka solen bränna huden och leda till ännu allvarligare konsekvenser. Detta inkluderar tidigt åldrande av huden, uppkomsten av rynkor och åldersfläckar. Solexponering utan skydd kan också leda till farliga tillstånd som hudcancer.

Citronmelissvattnet har naturliga skyddande egenskaper och enligt våra tester minskar det risken för solbränna med 60 %!

Vår produkt kommer också att ge dig den nödvändiga vården för din hud efter exponering för solen. Dess milda och helt formula ger djup återfuktning och lugnar den irriterade solbrända huden. Det hjälper din hud att återställa dig snabbare och lämnar den mjuk och näring.

Dessutom har citronmelissvattnet en bevisad antiinflammatorisk effekt och hjälper till att förbättra olika hudtillstånd, inklusive eksem, utslag och problemhud.


Hur ska du använda vår produkt?

InaEssentials Ekologiska Citronmelissvatten är lämpligt för torr och känslig hud. För att få bästa resultat applicera det på problemområden med en bomullspad. Det kan också användas som tonic för daglig vård av ansikte, hals och dekolletage. Vänta tills produkten absorberas helt. Produkten behöver inte sköljas. Vi rekommenderar att du använder det på morgonen och på kvällen och efter varje solexponering för att njuta av dess milda återfuktande och vitaliserande effekt.

InaEssentials citronmelissvatten är en naturlig gåva som kommer att ge din hud en säker vård efter exponering för solen. Se till att uppleva dess effektiva egenskaper från första hand. Beställ denna unika naturprodukt från vår webbutik. Dess fräscha doft och effektiva inverkan kommer att göra den till en av dina favoritprodukter till sommaren!


Köp 100 % EKOLOGISKT CITRONMELISSSVATTEN - den absoluta nödvändigheten under sommartiden just nu med en speciell sommarRABATT - 20%.
Bara använd den här koden:
LEMONBALMSUMMER

"En mening bortom profit: Hur vårt varumärke gör en påverkan"

På InaEssentials tror vi på att ge tillbaka till de samhällen som har stöttat oss. Därför är vi stolta över att erbjuda sysselsättningsmöjligheter till medlemmar i minoritetsgrupper, som hjälper till att stödja deras försörjning och ge dem en ljusare framtid. Genom att välja våra ekologiska produkter förbättrar du inte bara din egen hälsa och skönhet, utan du gör också en positiv påverkan på andras liv. Gå med oss och gör en skillnad idag.