Olika sätt att använda våra produkter

Olika sätt att använda våra produkter

I den här lilla artikeln har vi samlat all nödvändig information om hur du får full nytta av våra ekologiska produkter :) Njut!

- Veselina Ralcheva

EKOLOGISKT LAVENDELVATTEN
- mot akne

Detta är vår mest framgångsrika produkt med mer än 25 000 stamkunder som beställer den varje månad i mer än 8 länder. Vi får för närvarande dagliga mail och meddelanden från nöjda kunder, mammor och tonåringar, som alla är tacksamma för denna lilla gåva från naturen. Det ekologiska lavendelvattnet är ett utmärkt verktyg för att bekämpa akne och rengöra ansiktet, som kommer direkt från våra lavendelträdgårdar till dina händer. Den ekologiska odlingsmetoden hjälper till att bevara de helande egenskaperna hos den aromatiska växten, och detta är en av våra hemligheter :)
Användning: Använd för att rengöra ansikte och kropp morgon och kväll genom att blötlägga en bomullspad med produkten och applicera direkt på huden. Om din hud blir lätt fet kan den användas oftare (3-4 gånger om dagen).


Fördelar:

 • Lämpligt för normal till fet hud. Balanserar hudens PH-värde

 • Har antibakteriell effekt

 • Renar porerna och förhindrar därmed återkomsten av akne och pormaskar

 • Kan användas som bas på ansiktet innan du applicerar kräm eller för att fräscha upp ansiktet på kvällen

 • Kan användas som ett helt naturligt och ofarligt substitut för micellärt vatten eller toner

Testa ekologiskt lavendelvatten: HÄR

EKOLOGISKT PERUKBUSKEVATTEN
för mun- och tandköttvård

Denna produkt har hjälpt många av våra vänner och hela familjen älskar den. Ett intressant faktum är att vi är den enda tillverkaren av organiskt perukbuskevatten i världen. Anledningen till det är att grödan växer på mycket begränsade regioner djupt inne i skogen, den kräver hög höjd och ska bara plockas för hand. Vi är lyckligt lottade med våra anställda och att vi befinner oss i rätt region, eftersom denna produkt för närvarande är det mest framgångsrika munvattnet i Bulgarien och Rumänien.

Användning: Perukbuskevattnets huvudsakliga användning är för munvård och det används som munvatten - Använd 20-25 ml av vattnet två gånger om dagen efter att du borstat tänderna. Gurgla i 30 sekunder och spotta sedan ut. Perukbuskevattnet har en stor effekt på inflammerat tandkött, parodontit, och eliminerar snabbt och långsiktigt bakterier som orsakar röta.


Fördelar:

 • Har en fördelaktig effekt på inflammerat tandkött och parodontit, eliminerar bakterier som orsakar sjukdomar och lindrar symtom vid munsår.

 • Hjälper vid ont i halsen - gurgla med vatten vid första tecknen på inflammation

 • / baserat på feedback från kunder / Hjälper mot seborroiskt eksem

 • Gynekologerna rekommenderar starkt användning av perukbuske för extern sköljning de första månaderna efter förlossning

Testa ekologiskt perukbuskevatten: HÄR

EKOLOGISKT SALVIAVATTEN

Det är vår senaste produkt som har stor effekt i kampen mot mjäll och seborré och till skillnad från antimjällschampon har den en gynnsam effekt på lång sikt. Denna produkt fick stor uppmärksamhet på marknaden och det var inte av en slump. Vi testade ett stort antal örter, men ingen kom nära effekten av salviavattnet. Det ger håret vad det behöver och återupplivar det med hjälp av naturen.

Användning: Spraya ett lätt lager av vattnet i hårbotten och gnugga håret. Vattnet har en omedelbar lugnande effekt på klåda, och våra tester visar att mjäll försvinner permanent med mindre än 14 dagars användning. Vi rekommenderar att du använder den på morgonen och kvällen innan du går och lägger dig 😊

 

Fördelar:
 • Verkar effektivt mot mjäll och seborré 

 • Lindrar hårbotten genom att minska kliande

 • En studie från 2014 som publicerades i Journal of Phytotherapy Research kom fram till att “inandning av salviaolja kan minska kortisolnivåerna med 36% och förbättra sköldkörtelhormonnivåerna”

Testa ekologiskt salviavatten: HÄR

EKOLOGISKT ROSENVATTEN

Rosenvatten har använts sedan medeltiden, och det sägs även att Cleopatra använt produkten i sina skönhetsritualer. Den kanske mest värdefulla egenskapen hos ekologiskt rosenvatten är det att regenerera cellerna, vilket gör det ett utmärkt verktyg för att bekämpa torr och uttorkad hud. Det hjälper till att upprätthålla hudens pH-värde, återfuktar huden och ger den ett uppfriskande utseende. Allt detta gör det till ett bra steg i din dagliga rengöringsrutin.

AnvändningApplicera en liten mängd av produkten på en bomullspad och rengör ansiktet 2 gånger om dagen.

Fördelar:

 • Har antibakteriell och antiinflammatorisk inverkan på hudrodnad och irritation och dödar alla kvarstående bakterier som kan orsaka akne

 • Har en rengörande och återfuktande effekt på alla hudtyper

 • Kämpar mot hudåldring genom att stimulera regenerering av epidermala celler.

 • Det ger viktiga näringsämnen till håret och om det används dagligen förbättras den naturliga glansen av håret

 • Kan användas inom aromaterapi på grund av sin uppfriskande och återställande effekt 

Testa ekologiskt rosenvatten: HÄR

EKOLOGISKT KAMOMILLVATTEN

Romersk kamomill växer nära marken och når bara upp till en höjd på 30 cm. Den har grågröna blad, blommar som en tusensköna och luktar äpple.

Växten har fått smeknamnet ”växternas läkare” eftersom den har positiva effekter på andra plantor som växer i närheten. För närvarande är detta en av Inaessentials UK mest framgångsrika produkter och den stora majoriteten av kunderna är mammor som köper denna produkt för sina barns irriterade hud eller eksem.

AnvändningApplicera en liten mängd av produkten på en bomullspad och rengör det irriterade området 2-3 gånger om dagen.

Fördelar:

För eksem och irriterad hud

Kamomillvattnet används huvudsakligen vid eksem, sår, utslag, dermatit. Till skillnad från andra typer av krämer och kemikalier rengör kamomillvattnet huden på ett naturligt sätt och dödar de mikroorganismer som är ansvariga för uppkomsten av eksem.

Testa ekologiskt kamomillvatten: HÄR

Nöjda kunder är viktigt för oss. Sedan 2021 har vi erbjudit full återbetalning om du skulle vara missnöjd med dina produkter :) Du behöver bara skicka oss ditt ordernummer så fixar vi det 👍

Du kan kolla alla produkter som är tillgängliga i Sverige här: inaessentials.se

"En mening bortom profit: Hur vårt varumärke gör en påverkan"

På InaEssentials tror vi på att ge tillbaka till de samhällen som har stöttat oss. Därför är vi stolta över att erbjuda sysselsättningsmöjligheter till medlemmar i minoritetsgrupper, som hjälper till att stödja deras försörjning och ge dem en ljusare framtid. Genom att välja våra ekologiska produkter förbättrar du inte bara din egen hälsa och skönhet, utan du gör också en positiv påverkan på andras liv. Gå med oss och gör en skillnad idag.