Säg adjö till HYPERPIGMENTERING tack vare en enda ekologisk produkt med naturlig SPF – InaEssentials hemlighet

Säg adjö till HYPERPIGMENTERING tack vare en enda ekologisk produkt med naturlig SPF – InaEssentials hemlighet

Visste du att alla våra blomvatten är faktiskt hydrolater? Läsning Säg adjö till HYPERPIGMENTERING tack vare en enda ekologisk produkt med naturlig SPF – InaEssentials hemlighet 4 minuter Nästa Därför behöver du sluta använda ditt konventionella schampo!

 

InaEssentials är ett familjevarumärke som verkligen älskar naturen och vi uppskattar alla som stöttar vår verksamhet. Vår familj tar hand om varje person som jobbar för InaEssentials. Du kan föreställa dig att det är svårt att arbeta på fälten och underhålla våra vackra grödor, särskilt under den varma sommarsolen. Detta ledde till dilemmat – hur vi skydda sina arbetares hudar? Vårt hemliga vapen – ORGANISKT SILVERGRANVATTEN!

Om du vill lära dig vad hyperpigmentering är och hur du skyddar din hud, läs färdigt den här artikeln. Vi har förberett några praktiska tips som du kan börja tillämpa redan idag.

Vad är hyperpigmentering?

Hyperpigmentering är ett hudtillstånd som kännetecknas av uppkomsten av fläckar i olika nyanser i ansiktet och andra delar av kroppen. Den främsta orsaken till dessa fläckar är den överdrivna produktionen av melanin.  Melanin är det pigment som ansvarar för hudfärgning.

Detta tillstånd förekommer hos både män och kvinnor. Olika faktorer kan orsaka hyperpigmentering, varav en är överdriven solning. Fläckarna på utsatta områden av huden kan ibland få oss att känna oss obekväma och till och med påverka vår självkänsla. Och hyperpigmentering är tyvärr svår att bekämpa.

Hur förhindrar man hyperpigmentering under sommaren?

Det är bra att vidta förebyggande åtgärder innan solfläckar dyker upp på din hud. Här är några rekommendationer från vårt InaEssentials-team.

Begränsa tiden du spenderar i solen

Den första förebyggande åtgärden du kan vidta är att minska antalet timmar du tillbringar i solen. Experter råder att undvika att sola eller promenera under de timmar då solen är som starkast - mellan kl12 och 16. Se till att du har på dig en passande hatt och solglasögon för att skydda ditt ansikte när du är utomhus.

Testa vårt 100% Organiska Silvergranvatten

För alla som letar efter ett naturligt sätt att hantera hyperpigmentering erbjuder vårt familjeägda företag ekologiskt silvergranvatten – testat och älskat av tusentals nöjda kunder. Under senaste åren har InaEssentials strävat efter att använda naturliga ingredienser för att erbjuda effektiva lösningar som hjälper människor att bekämpa ett antal hälsoproblem och återfå sitt självförtroende.

Vi genomförde några tester och de visade att 76% av människorna som testat silvergranvattnet märkte en minskning av hyperpigmentering inom bara två veckors användning. Men när det kommer till naturlig kosmetika är saker ganska individuella, men för maximal effekt rekommenderas det att applicera produkten 2-3 gånger om dagen. Det behövs inte tvätta bort vattnet efter användning.

InaEssentials Ekologiska Silvergranvatten innehåller 100% naturliga ingredienser som stödjer hudens regenerering och bibehåller dess balans. Den här produkten har också visat sig minska fläckar med olika färgnyanser på huden, vilket gör huden strålande och jämn. Dess fördelar inkluderar också att minska talg och balansera fet hud. En annan fördel är att Silvergranvattnet är en mycket mild produkt. Den innehåller inga aggressiva kemikalier utan endast naturliga ingredienser, vilket perfekt passar för dig som har känslig hud.

ekologiskt-silvergranvatten-inaessentials

Använd solskydd regelbundet

Vårt sista råd är att använda solskyddsmedel regelbundet. Leta efter en produkt med 30 SPF eller mer att applicera på ansiktet och alla exponerade områden av huden. Det rekommenderas att applicera solskyddet på nytt var 2–3 timme för att hålla huden skyddad från effekterna av UV-strålar.

Vart du än går kommer 100% EKOLOGISKA SILVERGRANVATTEN att vara din lojala och hjälpsamma resepartner. Tveka inte och KÖP denna produkt nu.

Ta ditt InaEssentials ekologiska silvergranvatten nu med en speciell rabatt på 20%.  Använd bara den här koden i kassan:
SUMMEROFF

 

📌 100% Återbetalning 📝

Nöjda kunder är viktigt för oss. Sedan 2021 har vi erbjudit full återbetalning om du skulle vara missnöjd med dina produkter :)

"En mening bortom profit: Hur vårt varumärke gör en påverkan"

På InaEssentials tror vi på att ge tillbaka till de samhällen som har stöttat oss. Därför är vi stolta över att erbjuda sysselsättningsmöjligheter till medlemmar i minoritetsgrupper, som hjälper till att stödja deras försörjning och ge dem en ljusare framtid. Genom att välja våra ekologiska produkter förbättrar du inte bara din egen hälsa och skönhet, utan du gör också en positiv påverkan på andras liv. Gå med oss och gör en skillnad idag.