Tillbaka-I-skolan-med-InaEssentials

Tillbaka till skolan med InaEssentials

Ett nytt skolår eller jobb knackar på dörren? Skapa en bra rutin för din hud för att hålla den frisk och göra den redo för den kommande årstiden. Hur då? Med hjälp av InaEssentials, såklart.

I den här artikeln kommer vi att berätta mer om fördelarna med naturlig kosmetik och ge dig några förslag på produkter du bör inkludera i ditt vardagsliv.

100 % naturliga produkter som vi rekommenderar för din hudvårdsrutin

Tillbaka-I-skolan-med-InaEssentials

Ekologiskt rosenvatten är utmärkt för att rengöra och återfukta huden och passar alla hudtyper. Det stimulerar regenereringen av epidermis och kan hjälpa dig som har problemhud utan några tillsatta kemikalier, sulfater eller aggressiva komponenter. Återfuktande kräm i kombination med vårt ekologiska rosenvatten lämnar huden mjuk och frisk och motverkar tidig åldrande.

Vår naturliga lavendelhandkräm är 100% naturlig och innehåller viktiga ingredienser för återfuktning på djupet utan skadliga ingredienser och aggressiva komponenter. Detta är en högkvalitativ handkräm som innehåller 100% naturlig lavendelolja och lavendelvatten, den har en bevisad positiv effekt på huden på händer och naglar, och du kommer att märka allt detta efter bara 2-veckors användning.

Perukbuskevattnet är munvatten som bör vara en del av din morgon- och kvällsrutin. Du kan använda det för att hålla bra munhygien på ett naturligt sätt. Detta munvatten eliminerar tandköttsproblem, vårdar tandkött och har en snabb och påtaglig effekt efter bara 2-veckors användning.

Varför välja naturliga produkter?

Förutom det som redan poängterats är det värt att nämna en sak till - naturkosmetik innebär ett brett utbud av produkter, som passar alla hud- och hårtyper, och som är prisrimliga. På grund av dess stigande popularitet är köp av en ekologisk ansiktskräm inte längre förknippat med ett mycket högre pris än att köpa till exempel en vanlig ansiktskräm från apoteket.

Att införliva naturliga produkter i din rutin innan du går till skola eller jobb hjälper dig att bli mer organiserad, samt bibehålla friskare och vackrare hud, hår och kropp i allmänhet.

Lär känna de olika produktkategorierna på https://www.inaessentials.se/ där du hittar ett brett utbud av produkter från vårt familjeföretag som kommer att vara användbara i ditt vardagsliv.

Tveka inte att välja dina nya produkter, för att fira en ny början med hjälp av vår familj. Om du behöver hjälp med att välja rätt produkt för dig får du gärna kontakta oss på inaessentials.se@gmail.com.

 

Klicka nedan för att visa alla våra produkter och göra dig redo för den nya årstiden.

📌 100% Återbetalning 📝

Nöjda kunder är viktigt för oss. Sedan 2021 har vi erbjudit full återbetalning om du skulle vara missnöjd med dina produkter :)

 

"En mening bortom profit: Hur vårt varumärke gör en påverkan"

På InaEssentials tror vi på att ge tillbaka till de samhällen som har stöttat oss. Därför är vi stolta över att erbjuda sysselsättningsmöjligheter till medlemmar i minoritetsgrupper, som hjälper till att stödja deras försörjning och ge dem en ljusare framtid. Genom att välja våra ekologiska produkter förbättrar du inte bara din egen hälsa och skönhet, utan du gör också en positiv påverkan på andras liv. Gå med oss och gör en skillnad idag.