Säker och Snabb Leverans:

 - med kort

 - PayPal

 - Kreditkort

 Leveranser sker med kurirservice från EVRi (Hermes). För beställningar som accepteras fram till kl. 14:00 på en arbetsdag, levereras varan inom 1-2 arbetsdagar.

 Leveranspriser:

 - 69 sek Miljövänligt fraktande + 29 SEK (förlängd leveranstid – 8 arbetsdagar)

 - Hemleverans – leverans om 3 - 5 arbetsdagar – 69 SEK

 - Mötesplats – leverans om 3 - 5 arbetsdagar – 69 SEK

-  PostNord serviceställe - SEK 59

 FRIFRAKT för beställningar över 540 SEK

Vår garanti: Din tillfredsställelse

Vi hoppas att du är nöjd med din beställning, men om du av någon anledning inte är det, har vi nedan sammanfattat dina rättigheter om du önskar returnera en produkt:

☑ FAMILJEGARANTI - Om du använder vår RoutINA™ i 90 dagar (3-månaders förbrukning) och inte ser något resultat, får du en fullständig återbetalning + ekologiska produkter värda 559kr som du väljer själv!

Viktigt: Återbetalningsgarantin gäller endast om du beställer alternativet med 3 månaders förbrukning. Om du beställer 2 månaders förbrukning och därefter 1 månads förbrukning kommer garantin inte att vara aktiv.

Det finns för närvarande ingen återbetalning för enskilda produkter i vår butik. Återbetalningsgarantin gäller endast för 3-månaders RoutINA™.

Viktigt: Även om du har beställt en enskild produkt kommer vi att hitta ett sätt att kompensera dig och göra dig nöjd, så kontakta oss :) För oss är det viktigt att göra varje kund nöjd!