Därför behöver du citronmeliss som den perfekta naturliga after sun-vården

Därför behöver du citronmeliss som den perfekta naturliga after sun-vården

Okända Aftersun tips du behöver veta om Läsning Därför behöver du citronmeliss som den perfekta naturliga after sun-vården 2 minuter Nästa Tillbaka till skolan med InaEssentials

Vi älskar soligt sommarväder! Vad vi inte älskar är när vi blir solbrända... Lyckligtvis utvecklade vår familj en perfekt hudräddare som hjälper till i sådana situationer - 100 % EKOLOGISKT CITRONMELISSVATTEN.

Sommaren är vår favoritårstid eftersom vi tillbringar mycket tid utomhus medan vi arbetar på våra vackra fält med läkande örter, som ligger i hjärtat av Bulgarien. Och ibland... blir vi solbrända! Det är därför vår familjs önskan var att hitta en naturlig lösning för detta hudbesvär. Och drömmen gick i uppfyllelse när vi började odla citronmeliss! Detta blomvatten är ett litet naturligt mirakel. Det kan minska brännskador med upp till 60 %!

Vi gillar också när vi har sommarlov och kan därmed tillbringa varma dagar på stranden. Medan vi kopplar av och blir bruna bör vi dock inte försumma vår hudvård. Under den här tiden blir vi utsatta för yttre faktorer som bidrar till torr och skalande hud, olika irritationer, osv.

Men oroa dig inte! InaEssentials-teamet har förberett praktiska tips för perfekt naturlig after sun-vård. Och huvudrollen här spelar en av våra bästsäljande produkter- 100 % EKOLOGISKT CITRONMELISSVATTEN.

Om du vill veta mer om denna produkt och våra tips och tricks för vacker och frisk hud KLICKA HÄR OCH LÄS MER!

 

Okända Aftersun tips du behöver veta om

📌 100% Återbetalning 📝

Nöjda kunder är viktigt för oss. Sedan 2021 har vi erbjudit full återbetalning om du skulle vara missnöjd med dina produkter :)

"En mening bortom profit: Hur vårt varumärke gör en påverkan"

På InaEssentials tror vi på att ge tillbaka till de samhällen som har stöttat oss. Därför är vi stolta över att erbjuda sysselsättningsmöjligheter till medlemmar i minoritetsgrupper, som hjälper till att stödja deras försörjning och ge dem en ljusare framtid. Genom att välja våra ekologiska produkter förbättrar du inte bara din egen hälsa och skönhet, utan du gör också en positiv påverkan på andras liv. Gå med oss och gör en skillnad idag.