Eksem - hur ett litet familjevarumärke lyckades lösa problemet med en organisk produkt

Eksеm - hur ett litet familjevarumärke lyckades lösa problemet med hjälp av en organisk produkt

Eksеm…

…ett problem som folk i alla åldrar lider av. Stora varumärken erbjuder olika produkter för att lösa problemet - vissa av dem är dyrare, andra är billigare - men alla har en sak gemensamt: de löser inte problemet permanent. I somras, efter att vi gjort några tester och skickat lavendelvatten till många av våra släktingar och vänner med liknande problem, blev vi överraskade när alla började ringa och tacka oss. Det var då som vi bestämde oss för att börja lansera vår produkt online.

inaessentials-organiskt-kamomillvatten
Vi hade redan skaffat oss tillräckligt med erfarenhet av hur teknologin fungerade och etablerat vårt varumärke InaEssentials på den europeiska marknaden så när vi bestämde oss för att börja producera kamomillvatten gick hela processen smidigare. Vårt organiska Kamomillvatten har nu gått från en absolut okänd produkt till den högst rankade och mest effektiva produkten mot eksеm i många EU-länder.

Om oss

Vi är ett familjeföretag som har varit sysselsatt inom ekologiskt jordbruk sedan 2000. Vi började som amatörer men hade stor entusiasm. Idag, trots vår verksamhets expansion, fortsätter vi ständigt att utvecklas. Vi tog ett steg framåt i februari 2019, när vi bestämde oss för att lansera våra produkter på den lokala marknaden med hjälp av våra barn. En idé som idag har blivit en succé över hela Europa. Tack vare vårt företags framgång utsågs jag till Årets ekologiska bonde i Bulgarien 2019. 

INAESSENTIALS

I början hade vi inga förväntningar... Vår son skapade webbutiken Inaessentials medan han studerade marknadsföring och reklam på University of Reading i Storbritannien. Han bestämde sig för att ge det en chans och lade upp en annons på Facebook. I början gick det inte särskilt framgångsrikt, eftersom vi spenderade 15 £ per dag på reklam men fick bara 1-2 beställningar. Detta förändrades efter en vecka när kommentarer från nöjda kunder började dyka upp under annonserna.

Ungefär en månad senare hade vår första annons fått mer än 20 positiva kommentarer, vilket hade en stor effekt. Vi bestämde oss för att köra ytterligare 2 annonser och succén upprepades. På den tiden insåg vi att vårt kamomillvatten för eksеm användes inte bara av tonåringar utan människor i alla åldrar (t.o.m bebisar) och alla våra kunder var mer än nöjda med resultaten.

 


Bäst av allt

Det visade sig att kamomillvattnet används mycket av mammor på deras bebisars eksеm. Många bebisar lider av eksеm och det finns nästan inga produkter, i synnerhet organiska, som verkligen hjälper mot problemet. En av våra kunder i Sverige delade med oss sin erfarenhet om problemet och hur hon lyckades lösa det med hjälp av våra produkter. Hennes lilla pojke hade fått starkt eksеm på benen och det pågått i 2-3 veckor och inget hjälpt. Hon kontaktade oss för att fråga om våra produkter. Vi rekommenderade att testa vårt organiska kamomillvatten och skickade henne två flaskor gratis. Resultatet var påfallande.

Före och efter:

Med 1000 sålda vatten och inte ett enda klagomål beslutade vi att ändra våra annonser och nu erbjuder vi full återbetalning av  varan man köpt om det inte märks någon effekt från användningen av våra ekologiska produkter. Denna förändring visade sig att vara ett mycket bra beslut för varumärket, eftersom det fick nya kunder att testa produkten, utan någon risk för deras pengar. 

Kolla up det bästa erbjudandet med den här produkten HÄR

Fram till idag är det bara jag, min son och dotter som personligen svarar på alla meddelanden på Facebook och Instagram i Bulgarien, eftersom vi vet att personlig inställning är mycket viktig. Vi tillämpar denna strategi i alla våra marknader och svarar till kunder på deras modersmål. Det finns främst positiva kommentarer om våra organiska produkter på vår webbsida.

kamomillvatten-organiskt

VAD ÄR DET SOM ÄR UNIKT MED VÅRA PRODUKTER?

Det som utmärker oss är att vi tar hand om våra kamomillträdgårdar på ett helt annat sätt. Vi skördar två gånger mindre än genomsnittet, men kvaliteten är ojämförlig, och det är just det som kunder letar efter. Förutom att vi är ekologiskt certifierade tillåter vi inte ens användning av BIO-gödningsmedel eller spray. Det enda vi behandlar våra åkrar med är vårt "hemliga" elixir, som görs enligt ett biodynamiskt recept. 

ekologiskt-organiskt-kamomillvatten

Under vår skördar vi nässlor, som vi sedan använder som huvudingrediens för vårt elixir. Detta elixir eliminerar alla slags sjukdomar och bevarar de terapeutiska egenskaperna hos lavendeln, som sedan vidarebefordras i vårt lavendelvatten. Vi tror att en av vårt lavendelvattens unika egenskaper är dess starka verkan på akne, något som ingen annan hydrolat på marknaden har.

ekologiskt-organiskt-kamomillvatten

Vi fokuserar inte på omsättning, utan på att ha nöjda och lojala kunder. Vi började vår verksamhet med den inställningen och vi tänker inte ändra den nu. Om du också vill prova vårt ekologiska kamomillvatten mot eksеm kan du göra det HÄRDu får också 20% rabatt din första beställning, rabattkoden är: ina20.

👇 klicka på knappen nedan 👇

 

"En mening bortom profit: Hur vårt varumärke gör en påverkan"

På InaEssentials tror vi på att ge tillbaka till de samhällen som har stöttat oss. Därför är vi stolta över att erbjuda sysselsättningsmöjligheter till medlemmar i minoritetsgrupper, som hjälper till att stödja deras försörjning och ge dem en ljusare framtid. Genom att välja våra ekologiska produkter förbättrar du inte bara din egen hälsa och skönhet, utan du gör också en positiv påverkan på andras liv. Gå med oss och gör en skillnad idag.