Vasil och Maria Ralchevi

Naturens lösning på ACNE: Ekologisk Lavendel Hydrolina

Som både mamma och företagare förstår jag vikten av att använda naturliga produkter både för mig själv och min familj. Det är därför jag är glad att berätta för dig om vår Lavendel Hydrolina som vi producerar från våra egna ekologiska fält. En produkt som nu har hjälpt över 200 000 människor i Europa.

Ekologisk lavendelvatten Hydrolina på lavendelfält

Vårt genombrott mot acne

Efter flera års hårt arbete upptäckte vi den otroliga kraften i organisk lavendelvatten för att bekämpa roten till acne. Med över 30 000 framgångshistorier har vårt organiska lavendelvatten visat sig vara en game-changer för dem som kämpar med tonårs- och vuxenakne. Men stora saker händer med små historier. Vi började producera lavendelvatten redan 2001, men det var 2016 när en vän till mig berättade att "Vi räddade hennes dotters liv" eftersom hon använde vårt lavendelvatten innan hennes bal och det rengjorde hennes ansikte. Det var då vi började producera våra hydrolater och hur "InaEssentials" föddes.

Ralchevi familj som håller Hydrolina

Kraften i Lavendel

Lavendel, en växt som är inhemska i vår region, har använts i århundraden för dess lugnande och antiseptiska egenskaper. Vårt organiska lavendelvatten kommer från de finaste handplockade lavendelfälten och är speciellt utformat för att bekämpa acne och förbättra hudhälsan.

Vetenskapen bakom vår organiska lavendelvattens effektivitet mot acne ligger i dess rika sammansättning av antioxidanter, antiinflammatoriska och antimikrobiella föreningar. Dessa egenskaper arbetar synergistiskt för att minska rodnad, lugna irriterad hud och rikta sig mot acne-orsakande bakterier. Våra kliniska studier stödjer dessa resultat, med över 90% av deltagarna som upplever förbättrad hudhydrering och en signifikant minskning av acne-symtom efter att ha använt vårt organiska lavendelvatten i bara 4 veckor.

Flicka med lavendel Hydrolina

Vår resa

Att starta ett företag är aldrig lätt, men med stöd från min man och 3 barn har vi skapat ett varumärke som inkarnerar vår passion för naturlig skönhet. Vår familj arbetar tillsammans för att odla de finaste ekologiska ingredienserna och vi är stolta över att direkt ge fördelarna av naturen till dig. För att göra detta skapade vi vår egen familjewebsite och exporterade vår lager till varje europeisk marknad.

Veselina Ralcheva på produktionslinjen

Kvalitet är nyckeln

På InaEssentials tror vi på att använda endast de bästa ingredienserna och vår ekologiska lavendelvatten är inget undantag. Vi använder oss av en biodynamisk metod för odling och behandlar våra fält med en avkok gjord på brännässlor, som samlas in vid fullmåne, för att bevara potensen och effektiviteten hos vår lavendel.

Nässla vattenproduktion
Personligt bemötande
Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativ service och en personlig touch, och därför besvarar vi alla meddelanden på Facebook och Instagram själva. Med över 110 000 levererade flaskor och endast 164 returnerade, är vi stolta över vårt produkt och dess påverkan på så många människors liv.
Ralchevi-familjen på fabriken
"Ta naturens lösningar till din hudvårdsrutin"
Vårt ekologiska lavendelvatten är lätt att använda, applicera det bara på en bomullsrondell och använd på ansiktet och halsen. Använd det på morgonen och kvällen (innan du går och lägger dig) för bästa resultat, och njut av fördelarna med klarare, friskare hud på nolltid. Oavsett om du kämpar med akne eller helt enkelt vill förbättra hälsan hos din hud, är vårt ekologiska lavendelvatten den perfekta lösningen.

Att prova är att tro
Vi tror på vår produkt och vill att du också ska göra det. Det är därför vi erbjuder full återbetalning om det inte har någon effekt UTAN BEHOV ATT RETURNERA produkten. Som ett familjeägt varumärke är vi engagerade i att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för våra kunder.
Vasil Ralchev och Hydrolina

Prova vårt ekologiska lavendelvatten för akne. Använd kampanjkoden: ina20 för 20% rabatt på din första beställning.

Vår webbplats: inaessentials.se 

👇 Klicka på knappen nedan för att se alla produkter 👇

"En mening bortom profit: Hur vårt varumärke gör en påverkan"

På InaEssentials tror vi på att ge tillbaka till de samhällen som har stöttat oss. Därför är vi stolta över att erbjuda sysselsättningsmöjligheter till medlemmar i minoritetsgrupper, som hjälper till att stödja deras försörjning och ge dem en ljusare framtid. Genom att välja våra ekologiska produkter förbättrar du inte bara din egen hälsa och skönhet, utan du gör också en positiv påverkan på andras liv. Gå med oss och gör en skillnad idag.