InaEssentials är ett företag som brinner för hållbarhet i alla led av vår verksamhet. Från våra odlingstekniker för att odla våra egna ekologiska grödor till förpackningen av våra produkter, är vi engagerade i att minimera vår påverkan på miljön och främja rättvis handel och ansvarsfulla källor.

En av våra insatser för hållbarhet är våra odlingstekniker. Vi använder hållbara jordbruksmetoder som bevarandebruk och växtrotation för att bevara resurser och skydda miljön. Våra grödor odlas på ett biodynamiskt sätt, vilket innebär att vi använder naturliga metoder för att bevara och vårda våra växter, såsom att använda extrakt från vild nässla. Brännässelväxterna skördas vid fullmåne enligt den biodynamiska metoden, vilket anses öka växternas kraft och effektivitet.

Vi använder även restprodukterna från destillationen av våra eteriska oljekulturer som kompost för att förbättra jordens hälsa och bördighet. Detta möjliggör produktion av högkvalitativa ekologiska grödor samtidigt som vi minskar vår påverkan på miljön.

Utöver våra odlingstekniker stöder vi även rättvis handel och ansvarsfulla källhänvisningar. Vi samarbetar nära med bönder och leverantörer som använder hållbara jordbruksmetoder och erbjuder rättvisa löner och arbetsvillkor. Genom att stödja dessa bönder och leverantörer bidrar vi till att främja hållbart jordbruk och förbättra livet för dem som är involverade i branschen.

Slutligen är vi engagerade i att använda miljövänlig förpackning. Alla flaskor för våra produkter är återvinningsbara, och vi uppmanar våra kunder att återvinna dem när produkterna är slut.

Sammanfattningsvis är InaEssentials dedikerade till hållbarhet i alla aspekter av vår verksamhet. Från odling till förpackning och källhänvisning strävar vi efter att minimera vår påverkan på miljön och främja rättvis handel och ansvarsfulla källhänvisningar.

"En mening bortom profit: Hur vårt varumärke gör en påverkan"

På InaEssentials tror vi på att ge tillbaka till de samhällen som har stöttat oss. Därför är vi stolta över att erbjuda sysselsättningsmöjligheter till medlemmar i minoritetsgrupper, som hjälper till att stödja deras försörjning och ge dem en ljusare framtid. Genom att välja våra ekologiska produkter förbättrar du inte bara din egen hälsa och skönhet, utan du gör också en positiv påverkan på andras liv. Gå med oss och gör en skillnad idag.

HÅLL DIG UPPDATERAD

Blogginlägg

8 mars: Vilken produkt ger vi bort gratis i år?

8 mars: Vilken produkt ger vi bort gratis i år?

Den 8 mars varje år ger vi bort en av våra bästsäljare gratis. Anledningen till detta är vårt yttersta mål: Att introducera naturkosmetik till så många människor som möjligt, eftersom vi tror att ...
Badsalt - Få ditt magnesium från naturen!

Badsalt - Få ditt magnesium från naturen!

I dagens snabba värld är det viktigt att hitta tid för egenvård och avslappning, särskilt för individer som tillbringar långa timmar vid sina skrivbord på kontoret. En stillasittande livsstil kan ...
Mariya and Vasil Ralchevi

Naturens svar på pigmentering och åldersfläckar: Silvergranvatten - Hydrolina

Vår InaEssentials Familjehistoria: "För naturen till din hudvårdsrutin" Vårt familjeägda varumärke tror att naturen ger alla lösningar för en frisk och vacker hud. Som föräldrar till tre små barn...