Maria Ralcheva håller johannesört ört

Naturens svar på psoriasis: Johannesört Hydrolina

 Som mamma och företagare förstår jag vikten av att använda naturliga produkter både för mig själv och min familj. Det är därför jag är så entusiastisk över att få presentera vår senaste hudvårdslösning för er: Ekologiskt Johannesörtvatten - Hydrolina. En produkt som är skapad av naturen och hämtad från våra egna trädgårdar, som erbjuder en långsiktig lösning för psoriasis.

Vilda johannesörtvatten

Vår resa

Att starta ett företag är aldrig enkelt, men med stöd från min man och våra barn har vi skapat ett varumärke som speglar vår passion för naturlig skönhet. Tillsammans arbetar vår familj för att odla de finaste ekologiska ingredienserna och vi är stolta över att kunna förmedla naturens fördelar direkt till dig.

Varför vi tror på Johannesört för psoriasis

Johannesört, en växt med en lång historia av användning inom traditionell medicin, har visat sig vara effektiv mot psoriasis. Vårt ekologiska Johannesörtvatten - Hydrolina utvinns ur de allra bästa handplockade Johannesörtblommorna och är särskilt framtaget för att lugna och återfukta irriterad hud.
Förklaringen bakom dess effektivitet ligger i det höga innehållet av antioxidanter och antiinflammatoriska ämnen, som minskar rodnad och lugnar irriterad hud. I våra egna kliniska studier har vi sett en betydande förbättring av hudens fuktighetsnivå och en minskning av psoriasis-symptom hos över 90% av deltagarna efter att ha använt vårt ekologiska Johannesörtvatten i endast 4 veckor.
Vasil Ralchev som håller Johannesörtvatten - Hydrolina

Kvalitet är nyckeln

På InaEssentials tror vi på att använda endast de bästa ingredienserna, och vårt ekologiska Johannesörtvatten - Hydrolina är inget undantag. Vi använder en biodynamisk metod för odling och behandlar vår Johannesört med en avkok gjord av vildväxande nässlor, plockade vid fullmåne, för att bevara styrkan och effektiviteten hos vår Johannesört.

Personligt bemötande

Vi är engagerade i att erbjuda högkvalitativ service och en personlig kontakt, och det är därför vi själva svarar på alla meddelanden på Facebook och Instagram. Med över 80 000 sålda flaskor och endast ett fåtal returer är vi stolta över den inverkan vår produkt har haft på så många människors liv. Men framför allt är vi stolta över den förändring som denna produkt bidrar till för våra kunder!

"Ta naturens lösningar till din hudvårdsrutin"

Vårt ekologiska Johannesörtvatten - Hydrolina är enkelt att använda: blöt bara en bomullsrondell i vattnet och applicera på berörda områden vid behov. Använd det regelbundet för bästa resultat och upplev fördelarna med lugnad och återfuktad hud inom kort. Oavsett om du kämpar med psoriasis eller bara vill förbättra din huds hälsa är vårt ekologiska Johannesörtvatten - Hydrolina den perfekta lösningen.

Vilda johannesört effekter
Se produkten HÄR.

Att prova är att tro

Vi tror på vår produkt och vill att du också ska göra det. Därför erbjuder vi en full återbetalning om det inte finns någon effekt OCH INGET BEHOV AV ATT RETURNERA produkten. Som ett familjeägt företag är vi engagerade i att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för våra kunder.
Prova vårt ekologiska Johannesörtvatten - Hydrolina mot psoriasis. Använd rabattkoden: ina20 för en 20% rabatt på din första beställning.
 
Vår webbplats: https://www.inaessentials.se
 
👇 Klicka på knappen nedan för att se alla produkter 👇

"En mening bortom profit: Hur vårt varumärke gör en påverkan"

På InaEssentials tror vi på att ge tillbaka till de samhällen som har stöttat oss. Därför är vi stolta över att erbjuda sysselsättningsmöjligheter till medlemmar i minoritetsgrupper, som hjälper till att stödja deras försörjning och ge dem en ljusare framtid. Genom att välja våra ekologiska produkter förbättrar du inte bara din egen hälsa och skönhet, utan du gör också en positiv påverkan på andras liv. Gå med oss och gör en skillnad idag.