Smoke Tree Water - The natural solution against gum problems, bad breath and caries

Perukbuskevatten - En naturlig lösning på problem med tandkött, dålig andedräkt och karies

Olika sätt att använda våra produkter Läsning Perukbuskevatten - En naturlig lösning på problem med tandkött, dålig andedräkt och karies 3 minuter Nästa Årets ekologiska bonde Veselina Ralcheva och hennes revolutionerande produkter mot akne och eksem

Om oss

Vi är ett familjeföretag som har varit sysselsatt inom ekologiskt jordbruk sedan 2000. Vi började som amatörer men hade stor entusiasm. Idag, trots vår verksamhets expansion, fortsätter vi ständigt att utvecklas. Vi tog ett steg framåt i februari 2019, när vi bestämde oss för att lansera våra produkter på den lokala marknaden med hjälp av våra barn. En idé som idag har blivit en succé över hela Europa. Tack vare InaEssentials framgång utsågs Veselina Ralcheva - företagsägaren - till Årets ekologiska bonde i Bulgarien 2019.

Smoke Tree Water against gum problems

InaEssentials "födelse"

I februari 2019 lade vi upp vår första annons för vårt lavendelvatten på  Facebook-sidan i Bulgarien utan att ha några förväntningar. En vecka senare började positiva kommentarer dyka upp. Tack vare den fantastiska feedbacken bestämde sig fler kunder att ge oss en chans. Lavendelvattnet är nu en välkänd produkt mot akne på mer än 18 EU-marknader. På grund av framgången med denna produkt bestämde vi oss för att komma med en ny fantastisk produkt: Perukbuskevatten för för mun- och tandköttvård.

Perubuskevatten

Tack vare det enorma intresset för vårt varumärke på grund av den härliga effekten av vårt lavendelvatten, lyckades vi ackumulera lite sparkapital som vi sedan valde att investera i produktionen av perukbuskevatten. Ett intressant faktum är att vi är den enda tillverkaren av denna produkt i världen. Anledningen till det är att grödan växer på mycket begränsade regioner djupt inne i skogen, den kräver hög höjd och ska bara plockas för hand. Men i samband med den starka sociala policyn som vi leder har vi fått den välbehövliga hjälpen. Mer än 40 familjer från minoritetsgrupper samlar in perukbuske tillsammans med min son Vasil och min make Nikolay.
inaessentials social policy
Vid den tiden led min son Vasil av blödande tandkött. Han började testa vattnet som vi hade börjat producera och om vi skulle vara helt ärliga var effekten påfallande och på en vecka slutade hans tandkött att blöda. Sedan erbjöd vi produkten till våra vänner, som också blev mycket nöjda. Efter dessa tester inom vår familjekrets beslutade vi slutligen att introducera produkten för våra kunder. 

Framgången av Perukbuskevattnet

Vi producerade det första partiet perukbuskevatten i november 2020 och trodde att kvantiteten skulle räcka till på alla våra marknader för ett år framåt. Det som hände var att produkten slutsålts i Bulgarien på bara 2 månader. Lyckligtvis kunde vi producera nya kvantiteter i juli 2021 och nu erbjuder vi vårt Perukbuskevatten även i Sverige.

perukbuskevatten-organiskt
perukbuskevatten-organskt

MUNSKÖLJ SOM FUNGERAR PÅ RIKTIGT!

Perukbuske är en av de mest effektiva antibakteriella växterna. Till skillnad från antibiotika som bara tillfälligt löser problemet, erbjuder vårt vatten en permanent lösning på tandkötts- och tandproblem. Vattnet tillverkas genom ångdestillation och det färgar INTE tänderna.

Använd 20-25 ml av vattnet två gånger om dagen efter att du borstat tänderna. Gurgla i 30 sekunder och spotta sedan ut. Perukbuskevattnet har en stark verkan på inflammerat tandkött, parodontit, och eliminerar snabbt och långsiktigt bakterier som orsakar karies.

Vi erbjuder dig även en 20% rabattkod: smoke20.

Om du vill läsa mer om produkten kan du kolla in den från här.

👇 tryck på nedanstående knapp för att ta en titt på alla våra produkter👇

"En mening bortom profit: Hur vårt varumärke gör en påverkan"

På InaEssentials tror vi på att ge tillbaka till de samhällen som har stöttat oss. Därför är vi stolta över att erbjuda sysselsättningsmöjligheter till medlemmar i minoritetsgrupper, som hjälper till att stödja deras försörjning och ge dem en ljusare framtid. Genom att välja våra ekologiska produkter förbättrar du inte bara din egen hälsa och skönhet, utan du gör också en positiv påverkan på andras liv. Gå med oss och gör en skillnad idag.