INA-prenumeration! juni 2024.

Få tidig åtkomst nu.


Lämna din e-post nedan och var en av de första att gå med.

Vad är INA-prenumeration?

1.-50% rabatt

Du väljer de produkter du vill få - alltid med 50% rabatt.

2. Leverans och avbokning

Du kan välja leverans var 30, 45 eller 60 dagar. Du kan när som helst avbeställa med en knapp.

3. Present till ett värde av över 1 120 kr

Som en del av INA Prenumeration får du presenter till ett värde av mer än 1 120 kr per år.

4. Personligt prenumerationskonto

Efter att du har prenumererat får du ett konto därifrån du kan ändra datum, hoppa över leveransen själv och byta produkter med en knapp.

INA-prenumeration

Allt du behöver veta:

Tänk på INA-prenumerationen som Netflix för ekologisk kosmetika - men hälsosammare för dig. Du kan välja INA-produkter som du vill få levererade till din dörr var 30:e, 45:e eller 60:e dag.

Som en värdefull medlem i vår familj får du 50% rabatt på produkterna i din prenumeration under hela dess varaktighet. Du kan prenumerera på vilka produkter du vill (en är möjlig!).

*Du får fri frakt på beställningar över 540 kr!

*Du kan inte lägga till en gratis produkt i din prenumeration.

50% RABATT på alla produkter i din prenumeration under hela dess varaktighet.

Exklusiva GÅVOR med ett totalt värde av över 1120 kr per år.

Personlig uppmärksamhet och omsorg.

INA-prenumerationen är endast tillgänglig två gånger om året, i juni och november. Anmälningsperioden varar i två dagar eller tills alla tillgängliga platser är tagna. Vi accepterar inga nya medlemmar utanför dessa perioder. Vårt mål är att erbjuda en unik och speciell upplevelse för våra gemenskapsmedlemmar.

Ja, vem som helst kan gå med i prenumerationen, men det finns bara ett begränsat antal platser tillgängliga. Det totala antalet platser kommer att tillkännages några veckor innan prenumerationen öppnas. Om du vill säkra tidig åtkomst och komma in innan alla andra, lämna din e-postadress på följande länk:
https://www.inaessentials.se/pages/tidig-atkomst-ina-prenumeration

Kostnaden för din personliga prenumerationsbox beror på antalet och typen av produkter du väljer att inkludera. Alla produkter du väljer kommer dock att vara tillgängliga med 50% rabatt på deras ordinarie pris under hela prenumerationsperioden. Det innebär att du kommer att spara hälften av det ordinarie priset för alla produkter du väljer att inkludera i din prenumerationsbox.

Du betalar det rabatterade priset på produkterna och frakten om ordern är under 540 kr. Det finns inga ytterligare avgifter eller förpliktelser.

Automatiskt genom ett betalkort/kreditkort eller PayPal. Betalningsperioden beror på den leveransschema du väljer. Du behöver inte betala för alla kommande månader i förväg utan endast för första leveransen vid tidpunkten för prenumerationen. Kostnaden för varje efterföljande leverans dras automatiskt från ditt kort strax före leveransdatumet.

Leveranspris och betalning:

För beställningar upp till 539.99 kr:

Hemleverans – leverans om 3 arbetsdagar – 69.00 kr

Miljövänligt fraktande (förlängd leveranstid – 8 arbetsdagar) – 69.00 kr

Mötesplats – leverans om 3 arbetsdagar – 69.00 kr

För beställningar över 540.00 kr - Fri frakt. :)

Endast betalningar med betalkort/kreditkort eller PayPal accepteras.

Alla första prenumerationsboxar skickas omedelbart efter att beställningen är slutförd. Andra leveranser görs enligt det leveransschema du har valt. Alla boxar skickas på en arbetsdag.

1. Webbplatslåsning:
På dagen då prenumerationen öppnas låses webbplatsen kl. 12:00. De som har lämnat sina e-postadresser för tidig åtkomst https://www.inaessentials.se/pages/tidig-atkomst-ina-prenumeration kommer att få ett hemligt lösenord via e-post samma dag. Med detta lösenord kan de logga in på webbplatsen och få tillgång till prenumerationen.

2. Lås upp webbplatsen:
Kl. 19:00 kommer vi att låsa upp webbplatsen för alla. Om det fortfarande finns tillgängliga platser kan vem som helst gå med i prenumerationen. Under vår första lansering i januari togs 70% av platserna under tidig åtkomst. Därför rekommenderar vi att du lämnar din e-postadress på formuläret för tidig åtkomst som finns HÄR: https://www.inaessentials.se/pages/tidig-atkomst-ina-prenumerationPrenumerationen stängs tills alla tillgängliga platser är tagna eller två dagar efter öppningen.

Du väljer:

Var 30:e dag

Var 45:e dag

Var 60:e dag

När du slutför din första prenumerationsorder aktiveras automatiskt ett personligt prenumerationskonto. Detta konto gör det enkelt att hantera din prenumeration, som att redigera dina produkter eller leveransdagar, hoppa över leveranser eller avsluta prenumerationen. Du kommer att få ett e-postmeddelande med mer information om ditt konto.

För att logga in på ditt konto går du till vår webbplats och klickar på "INA-prenumeration" i menyn, väljer sedan "Prenumerationskonto". Ange din e-postadress och koden som skickades till dig via e-post eller SMS.

Det kan du :) Du kan alltid redigera produkter eller leveransdagar från ditt prenumerationskonto. Det låter dig hoppa över en leverans (du förblir prenumererad), ändra en leveransdag (om du är på semester, till exempel!) eller avsluta prenumerationen med ett klick. Vi hoppas att du kommer att stanna hos oss länge! ❤️

Nej, kampanjkoder gäller inte för prenumerationsbeställningar.

Vad händer om jag inte får mitt paket eller har ett annat problem?

Tveka inte att kontakta kundtjänstavdelningen HÄR. Vi hjälper dig gärna när som helst.

ANMÄL DIG FÖR TIDIG ÅTKOMST TILL NÄSTA ÖPPNING I JUNI 2024.